Unngå unødige utgifter med et lekkasjesøk

Selv en liten sprekk i et rør på noen få millimeter kan bli til litervis med vann og flere tusen kroner i utgifter årlig. I 2022 sto faktisk lekkasjer i rørnettet for hele 30 prosent av det totale vannforbruket i Norge.

Dette fører fort til store ekstrakostnader for deg som abonnent, både når det kommer til produksjon av rent vann og til reparasjon av skader på rørnettet.

Lekkasje i rør - på tide med et lekkasjesøk

Hva er et lekkasjesøk?

Har du og fått varsel fra kommunen om at det er oppdaget lekkasje i rørsystemene deres, eller hører du susing i rørene i hjemme og opplever lavt vanntrykk? Ved et lekkasjesøk leter vi etter kilden til lekkasjen.

Vi utfører lekkasjesøk både hos privatpersoner, bedrifter og industri. Særlig i industrien kan det være store verdier i spill ved en lekkasje, og det er da viktig å identifisere kilden til lekkasjen så fort som mulig.

Med vårt avanserte utstyr for lekkasjesøk sørger vi effektivt for å finne kilder til lekkasjer og utslipp.

Rørlekkasje i hagen

Når trenger jeg et lekkasjesøk?

Vi har et bredt spekter når det kommer til våre tjenester, og dekker både privatpersoner, bedrifter og industri. Hos oss får du avdekket og reparert blant annet:

  • Vannlekkasjer
  • Industrielle lekkasjer
  • Lekkasjesøk for VVS-systemer

Har du mistanke om tap av væske fra rørsystemet ditt, hører du susing fra rørledninger eller har behov for å forhindre kostbare lekkasjer i dine industrielle prosesser?

Vårt lekkasjesøk kan hjelpe deg å komme en lekkasje i forkjøpet. Samtidig kan det hindre at store verdier går tapt, eller miljøfiendtlige lekkasjer får pågå uhindret og uavbrutt.

Rørlekkasje

Hvorfor bør du velge oss for lekkasjesøk i Bergen?

Hordaland Rørinspeksjon er en bedrift som følger med i tiden og alltid er ute etter å ta i bruk de nyeste metodene som gir de beste resultatene. Når du kontakter oss for lekkasjesøk får du hjelp av en moderne bedrift som:

  • Er presise og nøyaktige
  • Tar i bruk avanserte metoder
  • Er miljøbevisste
  • Tilpasser løsninger til deg som vår kunde

Av oss får du og din bedrift hjelp til å oppdage og finne lekkasjer før det blir et problem. Våre løsninger for lekkasjesøk er basert på presisjon og nøyaktighet, med avanserte metoder som sikrer at vi også finner små lekkasjer før de vokser seg store og blir et problem.

Ved å oppdage lekkasjer tidlig unngås dyre reparasjoner og avbrudd i produksjon, samtidig kan noen lekkasjer være farlige både for miljøet og mennesker. Vi sørger for at ditt anlegg er sikkert, med tilpassede løsninger for hvert enkelt tilfelle.

Vi bistår med enhver utfordring rundt dine rør i Bergen og omegn.

Kontakt oss døgnet rundt hele året

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Vi åpner opp tette rør, avdekker feil og skader og sørger for at alt flyter som det skal.

Rørinspeksjon

Rørinspeksjon for tette rør
Vi kartlegger og utfører rørinspeksjon etterfulgt av rapporter som kan brukes som dokumentasjon i forsikringstilfeller.
 

Rørspyling

Åpning av tette rør
Tette rør og/eller vond lukt i huset? Vi høytrykkspyler tette rør og avløp, så du unngår videre problemer.
 

Rørfornying

Ødelagt rør
Har du gamle rør eller mistanke om brudd og lekkasjer? Vi utbedrer dine rør enten med rørfornying eller punktreparasjon.
 

Vedlikehold

Skiftenøkkel

Av oss tilbys skreddersydd vedlikeholdsavtale for borettslag, privat eller firma. Tømming av septiktank eller vedlikeholdsspyling.

Lekkasjesøk

Ødelagt rør
Lekkasjer trenger ikke være så store for at konsekvensene skal bli det. Vi gjennomfører lekkasjesøk av dine rør og systemer.
 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.