Problemer med vann og avløp?

Det en ubehagelig opplevelse når toalettet, vasken, eller sluket i dusjen blir tett. Ikke bare kan det gi en kloakklukt i huset, det kan også føre til vannskader i rommene hvor avløpet er tett.

Er uhellet først ute stiller vi på kort varsel, klar til å åpne rørene. Vi spyler opp rørene på en effektiv og samtidig hensynsfull måte, og sørger for at ditt røropplegg er best mulig rustet for moderne bruk.

Spesielt i eldre boliger er det utfordringer i rørnettet som på sikt kan føre til trege og tette rør. Vi inngår vedlikeholdsavtaler med privatpersoner, borettslag og firma, slik at du unngår potensiell katastrofe.

Hvordan foregår rørspyling?

Rørspyling foregår ved bruk av en høytrykkspyler, og utføres som regel fra stakeluke, kum, sluk, eller fra demontert vannlås under en vask. På slangen er det koplet til en spesialdyse, som sørger for at vannet spyler innsiden av røret helt rent.

For å kontrollere at rørene er fri for skader, kan vi utføre en rørinspeksjon med rørinspeksjonskamera. Da føres det et kamera med lys inn i rørene. På en dataskjerm sjekker vi om de nedspylede rørene er rene og uten skader.

Oppdager vi feil og lekkasjer på rørene kan vi fornye de med en rørfornying.

Vi bistår med enhver utfordring rundt dine rør i Bergen og omegn.

Kontakt oss døgnet rundt hele året

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Vi åpner opp tette rør, avdekker feil og skader og sørger for at alt flyter som det skal.

Rørinspeksjon

Rørinspeksjon for tette rør
Vi kartlegger og utfører rørinspeksjon etterfulgt av rapporter som kan brukes som dokumentasjon i forsikringstilfeller.
 

Rørspyling

Åpning av tette rør
Tette rør og/eller vond lukt i huset? Vi høytrykkspyler tette rør og avløp, så du unngår videre problemer.
 

Rørfornying

Ødelagt rør
Har du gamle rør eller mistanke om brudd og lekkasjer? Vi utbedrer dine rør enten med rørfornying eller punktreparasjon.
 

Vedlikehold

Skiftenøkkel

Av oss tilbys skreddersydd vedlikeholdsavtale for borettslag, privat eller firma. Tømming av septiktank eller vedlikeholdsspyling.

Lekkasjesøk

Ødelagt rør
Lekkasjer trenger ikke være så store for at konsekvensene skal bli det. Vi gjennomfører lekkasjesøk av dine rør og systemer.
 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.