Hvorfor får du egentlig tette rør?

Jevnlig vedlikeholdsspyling kan være en liten pris å betale, i forhold til beløpene som kan oppstå ved skader fra akutt tette rør eller avløp.

De aller fleste blokkeringer i rørene som oppstår akutt, kommer som følge av manglende eller dårlig vedlikehold. Avløpsrøret ditt kan faktisk bli tett av helt vanlig bruk over lang tid.

Det du skyller ut i vasken og dusjen inneholder både fett, såpe, hår og matrester. Sakte, men sikkert, vil noen av disse stoffene feste seg som avleiringer på innsiden av avløpsrørene, og gjøre at rørene blir trangere og trangere innvendig. Til slutt er det ikke mye som skal til før det blir helt tett, og da kommer alt avløpsvannet plutselig ut igjen, som regel på et helt feil sted.

Når trenger du vedlikeholdsspyling?

Noen faresignaler du bør være oppmerksom på er:

  • Lyd: Avløpet klukker og bråker når det renner vann ned i det. Her er det noe som sperrer, og dette slipper vannet gjennom kun i «porsjoner» slik at det lager lyd.
  • Lukt: Dårlig lukt fra sluket vitner om et eller annet som ikke har blitt med vannet videre ut. Dette blir liggende og råtne i en sving, eller det har festet seg i en avleiring. Her kan det gro mugg og bakterier, noe som kan gjøre lukten enda verre med tiden og faktisk også gjøre proppen større.

Om begge disse to faresignalene er til stede, er det virkelig på tide å gjøre noe med avløpet! Da er det bare å ringe oss, og vi åpner dine tette rør raskt og skånsomt.

Tømmeavtale for septiktank

Det er strenge krav til tømming av septiktank. Alle septiktanker må tømmes med jevne mellomrom for å unngå at kloakk lekker ut i naturen. Vi tømmer septiktanker etter lokale krav eller ved behov.

Har du spørsmål som har med våre tjenester å gjøre? Ta kontakt med oss. Vi kommer gjerne ut på en uforpliktende befaring, og gir deg et gunstig tilbud.

Vi bistår med enhver utfordring rundt dine rør i Bergen og omegn.

Kontakt oss døgnet rundt hele året

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Vi åpner opp tette rør, avdekker feil og skader og sørger for at alt flyter som det skal.

Rørinspeksjon

Rørinspeksjon for tette rør
Vi kartlegger og utfører rørinspeksjon etterfulgt av rapporter som kan brukes som dokumentasjon i forsikringstilfeller.
 

Rørspyling

Åpning av tette rør
Tette rør og/eller vond lukt i huset? Vi høytrykkspyler tette rør og avløp, så du unngår videre problemer.
 

Rørfornying

Ødelagt rør
Har du gamle rør eller mistanke om brudd og lekkasjer? Vi utbedrer dine rør enten med rørfornying eller punktreparasjon.
 

Vedlikehold

Skiftenøkkel

Av oss tilbys skreddersydd vedlikeholdsavtale for borettslag, privat eller firma. Tømming av septiktank eller vedlikeholdsspyling.

Lekkasjesøk

Ødelagt rør
Lekkasjer trenger ikke være så store for at konsekvensene skal bli det. Vi gjennomfører lekkasjesøk av dine rør og systemer.
 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.